tiistai 7. huhtikuuta 2009

Ystävän vierailu


Sairaslomapäivä käynnistyi aamulla ihan normaaliin aikaan, ja koiran kanssa aamulenkkiä tehden. Sen jälkeen tartuin imuriin, sillä tiesin saavani hyvän ystäväni vierailulle. Opiskelimme aikoinaan yhtäaikaa lähihoitajiksi, nyt emme olleet nähneet noin viiteen vuoteen.
Oli siis pakko imuroida ja hiukan siistiä kotia.


Olisitte nähneet poikani ilmeen kun tumppasin itteni ja imurin sen huoneeseen aamulla puoli kahdeksalta, että huomenta! Heh, katseli mua ku puolihullua kun siihen aikaan jo huhkin imurin kanssa. Mutta ku...piti siivota!


Vieraani saapui sitten kymmenen jälkeen mukanaan ihanan kevään raikas kukkakimppu! Siitä nämä kaikki kuvat napsin. Ihania kukkia! Tulvahdus väriä ja kevättä.


Neljä tuntia me ystävän kanssa päivitettiin elämäämme, mitä kaikkea onkaan tapahtunut tässä välissä, mitä mutkia olemme kulkeneet. Mutta oli ihanan tuttua, kuin emme olisi erossa olleetkaan, että olisimme jatkaneet kesken jääneestä lauseesta, silloin vuosia sitten.

On arvokasta omistaa hyviä ystäviä.

Sain mä myös siivottua parvekkeen ja laitettua sinne äidiltä saamani uudet parvekekalusteet. Pian parveke alkaa olla kevätkuosissa, kukkasia vielä pistäs multaan laittaa.
Tällainen sairauslomapäivä.

2 kommenttia:

  1. Ooh mitä värejä ja kukkia! Onneksi on ystävät!

    VastaaPoista
  2. Ilman ystäviä elämä olisi raskas kulkea.
    Vaikka kaikkia ei tapaakaan useasti, ovat he silti olemassa, myös Minnuli Sinä. <3

    VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.