torstai 16. huhtikuuta 2009

Parvekkeella taas


Tänään kävin ostamassa parvekkeelle "patio"-mattoa. Yllättävän kallista on, en raaskinut koko lattian peittävää, joten siksi tuolainen pikku kolonen tuossa mattojen välissä.
Myös lasipöydät siirtyivät sisätiloista parvekkeella kukkasten alustoiksi, tosin, mustaa multaa edelleen näkyvissä...
Ostin noihin parveketuoleihin istuimen pehmukkeen ja lämmittääkin samalla. Ei pylly palellu istuessa. Ja toisaalta, jos sattuu hellettä olee, ei ole kuuma tuoli suoraan takamuksen alla. Joten hyvä sillinkin. Nuo pyöreät tabletit ostin myös. On siistimmän näköinen pöytä ja mukavempi vaikka ihan syödäkin.


Parvekkeelle on vielä tarkoitus tulla sähkögrilli, mutta se jää odottamaan vuoroaan...kun ensin selviän kameran maksusta...

Kun nyt vaan tulisi lämpöisiä ilmoja istuskella parvekkeella teellä ja kirjaa lukien.
Lämmetkää säät, lämmetkää.

3 kommenttia:

 1. Ihanan kodikas parveke! Onko sinulla muuten parvekelasit? Ettei mene koko komeus tuulen mukana (täällä ainakin tuulee niin kovaa, että jopa puinen parveketuoli kaatui) ;)

  VastaaPoista
 2. Hei Elegia!
  Kiitos kehuista. Parvekkeellani on lasitus, en olisi muuten edes käynyt sitä sisustamaan. Ainakaan ihan noin paljon, ja vieläkin hiukan kesken.

  Kova tuuli heiluttaa parvekelaseja, mutta onneksi jää lasien ulkopuolelle ja kovallakin tuulella parvekkeella pystyy istumaan ja paljon siellä aikaa vietänkin.

  VastaaPoista
 3. Sulla on tilava parveke ja kauniisti sisustettu.

  VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.