perjantai 27. maaliskuuta 2009

Hissi valmis, viimein!


Tässäpä kollaasi hissistä. Se on viimein valmis!

Hissin tekeminen aloitettiin 2008 lokakuussa. Ensimmäisen tiedotteen mukaan hissin piti olla valmis tammi/helmikuun vaihteessa. Seuraavassa tiedotteessa kevään aikana. Viimeisessä tiedotteessa oli "hissi asukkaiden käytössä 6.3.2009 klo 15.00".
Eipä ollut.

Sen jälkeen sen on pitänyt olla valmiina muutamassa päivässä, ensi viikolla ja sitten alettiin hokemaan "huomenna"...aika moooonta huomenta siinä meni.
Mulla oli monen monta kertaa kyyneleet silmissä, kun kiipesin mäsähtäneillä jaloillani tuskaisesti kolmoseen. Mutta kiipesin ja pääsin. En aina kovin helposti ja voimat jäivät useasti rappukäytävään ja olikin sitten turha kuvitella enää tekevänsä kotona mitään.

Mutta, tänään töistä tullessa hissi oli valmis. Kolme viikkoa aikataulusta jäljessä. On jotensakin väsynyt, ettei edes jaksanut riemuita hissistä. Mutta päärin kuitenkin ottaa koiran ja kameran ja juhlistaa sitä yhdellä ylimääräisellä kävelylenkillä ulkomaastossa.
Matkalla tietenkin kuvasin hissin.

Nyt voin taas alkaa lenkkeilemään ja liikkumaan. Ei tarvitse pelätä sitä, että jää rappukäytävään. Pääasia kun jaksaa hissiin saakka, se hoitaa loput.
Voin taas alkaa sauvakävelemään, tekemään koiran kanssa metsälenkkejä. Ihanaa!2 kommenttia:

 1. Hienoa, kyllä tuo olisi juhlimisen arvoinen asia ;-) vaikka huomenna.
  Nyt alkaa kevätkuntoilu.

  VastaaPoista
 2. kiitos tia.
  Kyllä vaan, nyt on jaksanut jo juhliakin hissiä.
  Ihanaa!

  VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.