torstai 12. helmikuuta 2009

Nukahdus

Nyt on kaksi päivää särkenyt päätä, lähinnä öisin. Olen nähn yt runsaasti levottomia ahdistavia outoja unia. Kuten maalaistalon emäntä keinosiemennys aikaan, koiranpentuja pukkasi joka raosta, samoin possuja. Sitten mä jouduin työntää käteeni sellasen siementäjän hanskan ja siementämään sonnin(?HÄ?). Heräsin lopulta kammottavaan päänsärkyyn. Eikun lääkekaapille nappia nappaamaan, jotenkin nukahdin onneksi.
Päivä meni eilen jotenkuten...raskas olo oli koko ajan. Mutta illalla kävin siellä kampaajalla, jost kuvakin tuossa alla. Se himpun piristi eilistä päänsärkypäivää. Mut maate menin pötköttämään jo aikaisin.

Viime yönä jälleen outoja unia, en oikeen muista mitä, mut ei todellakaan mitään tolkkua. Heräsin taas kammottavaan päänsärkyyn. Hieroin omaa takaraivoa/kallonpohjaa minkä pystyin, huippas ja olo olit hutera. Lämmitin kaurahaudepussin ja se niskaan ja taas nappia naamaan. Aamulla herätessäni se sama särky jatkui. MURH!
Päättelin niskani olevan ihan jumissa, ja otin lihasrelaksantin ennen töihin lähtöä...virhe!
Mua nukutti niin armottomasti, siis todella kamalasti. Oli pakko lähteä pois luokasta ja mennä hetkeksi vessaan nukkumaan. Tai piti vaan mennä hetkeksi lepäämään, mut nukahdin pöntölle. (kansi sentään kiinni). Ulos tullessani (10min päästä) oli oppilas käytävällä ja sanoi mulle, että "näytät just heränneeltä". Voi, olispa poika arvannut että juuri näin olikin.

Nyt olen saanut hiukan päätä paremmaksi, jaksoin tähänkin jotain rustata. Olis enää huominen töitä ja sitten talvilomalle viikoksi. Huoh ja ihanuus!

1 kommentti:

  1. Jopa oli hirveen tuntuinen uni ja noi relaksantit vaatii tottumista,ihmettelen joo,mutta mainitsenkin toiste,ilkee juttu,koitappa parannella ittees,että saat kondiksee itsesi,outoja unia todella...?

    VastaaPoista

Jätä jälkesi, kiitos.